Volledige energievoorziening op middenspanningsniveau voor Droompark Marina Strandbad

Aanleg energievoorziening middenspanningsniveau


Tijdens een uitbreiding van vakantiepark Marina Strandbad van Droomparken hebben wij de volledige energievoorziening op middenspanningsniveau gerealiseerd. Hiervoor heeft onze engineer, samen met de LS-installateur en technisch adviseur van Droomparken, een ontwerp gemaakt bestaande uit een inkoopstation 2MVA, twee compact transformatorstations (één 630 kVA en één 1.000 kVA) en de verbinding tussen de stations; in totaal ca. 400M tracé.

   

Gebruikte transformatorstations 


Deze klant had de voorkeur voor het toepassen van gebruikte transformatorstations. Wij hebben de gebruikte transformatorstations uitgebreid getest, om te zien of de componenten nog in perfecte staat zijn. Wij hebben zoveel vertrouwen in deze stations dat wij ook de wettelijke verplichte installatieverantwoordelijk, onderhoud en beheer doen voor de gehele energievoorziening van het vakantiepark op middenspanningsniveau.   


Overlast beperken 


Het civiele werk voor de verbinding is ook volledig uitgevoerd door DBT Energie. Hierbij hebben wij de kabels getrokken door een mantelbuis die d.m.v. een gestuurde boring is gerealiseerd. De keuze voor een gestuurde boring komt doordat dit een bestaand park betreft en eventuele overlast zo veel mogelijk beperkt moest blijven.  

Meer weten over de gebruikte technieken van dit project?

Neem contact met ons op